Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Собственици на ракиени казани излизат на бунт срещу законовите промени. Казанджии от района на Петрич протестират срещу ограничението ракия да се вари само шест месеца в годината и казаните над 500 литра да се лицензират като данъчни складове, съобщи Нова тв.

Недоволните може дори да блокират за кратко пътя за Гърция, в района на Сандански.

Oще по темата

Според казанджиите готвените ограничения ще доведат до увеличаване на работещите в сивия сектор и на броя на нелегалните и самоделните казани.

Предупредителни протести в страната вече имаше в средата на миналия месец. Тогава собственици на ракиени казани започнаха подписка, която да изпратят в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

nedevbs84

преди 8 години

Бойко него интересува ракията.Той пие друго питие.За него е важно как бързо и лесно да ни съдере кожите и изпие кръвта.Изтеглените като заеми милиарди не стигат и се налага да плаща ме за всичко за което се сети бащицата.За това ще има нови данъци, такси и всякакви други форми чрез които да ни прибира парите.А нали и за него гласувахме - електората избира, кой да го обира.За това си трайте.Който не иска - пушката и балкана, докато не са изсекли напълно горите.

25

Анонимен

преди 8 години

Вдигат Акциза на Алкохола и ЦигаритеСега ви вкарват Закони като при Сухият Режим в Америка С фрапирищата цел да си купувате Етиловият спирт който ви се продава в магазинитеДа пълните Държавният Бюджет който те източват както им е КефИ да умирате по рано от Отровата която си купувате за да не ви се плащат Пенсий та дори и те да са МизерниДа живей НЕОЛИБЕРАЛНАТА ДИКТАТУРАС.ер.се.ми

24

Анонимен

преди 8 години

Червените *** вече са народа и те са измъчени . Другари свиквайте с мизерията , а не си спомняйте как сте крали при бай Тошо , сега за вас няма. Да точно така само за вас няма да има . А колкото до народа той си каза думата на изборите. Без повече да се бърка и пречи във властта БСП .

fallback