Снимка: Facebook
fallback

13-годишният Георги Гюров от Шумен, за когото целия град събира пари за лечение в Турция през миналата година, сега прехвърля част от останалите дарени пари за двама нуждаещи се.

5000 лв. ще отидат в сметката на Атанас Златев (19г.), който страда от рядка форма на рак на коремната област. 2000 лева пък ще получи момиченце с церебрална парализа.

Георги прави дарението със съдебно позволение, което дава възможност от банковата му сметка да се прехвърлят пари за други болни деца, пише "Труд".

В момента малкият ученик, който е с диагноза тумора на мозъка, се чувства добре, карциномът е с намалени размери. Това показват последни прецизни изследвания в клиника в Истанбул, където беше лекуван благодарение на дарители.

Затова момчето и родителите му са решили, че трябва да помогнат на други в същата беда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Гацо Бацо

преди 8 години

И на мен ми застана една "буца" на гърлото и очите ми се насълзиха. Това са нашите деца !Не били възпитани и т.н. Напротив има какво ние да научим от тях.В какво ни превръща родната действителност ,че се "овълчваме".Но има Господ и съм сигурен,че той ще е на страната на това благородно дете .Дано след време остане в България .

16

;-)

преди 8 години

Не нужно да си пораснал за да бъдеш Голям. Бъди здрав младежо и твори своите чудеса!

15

Коментатор

преди 8 години

Истински герой - и само на 13 г. Браво. Ако поне половината младежи бяха толкова безкористни...

fallback