Снимка: Facebook
fallback

Какво се получава от комбинацията между BMW, Студентски град и прост шофьор? Според възмутен гражданин отговорът се крие във видеото, което той случайно уловил на една от улиците на младежкия квартал.

"За части от секундата подобно поведение може да доведе до катастрофа със жертви", казва Иво Джоков, който пусна кадрите в мрежата.

"Само че десетките "пишлемета", които форсират около нас, не го осъзнават", допълва гражданинът.

Коментаторите под видеото са категорични: Никакво толериране. Точно този, и всички като него, във всякаква комбинация са малоумни! Жалка история!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/bg_BG/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Ако не знаете каква е комбинацията от BMW, номер СВ, Студентски град и прост шофьор - ето я. От подобно шофиране до катастрофа с жертви границата са части от секундата, само че това не го осъзнават десетките пишлемета които по цял ден се форсират около нас.

Публикувахте от Ivo Djokov в 16 ноември 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 8 години

Като погледна профила на този който е заснел клипа ми идва въпроса, защо изобщо е бил качен от него и с каква цел? Става ми смешно да го слушам как говори по адрес на други хора на пътя. Той е къде къде по тежък случай от няколко поднасяния.

64

Дръндер

преди 8 години

До Анонимен-75Като говорим за тотален*** ти какъв си? Колата танцува наляво и надясно все едно е на метамфетамини, светлините не са включени, спира пред знак, не дава знак, че спира, още да изброявам ли?

63

Бивш студент

преди 8 години

Нищо ново под слънцето.... Щастлив, след като е опънал някоя студентка, отива да я разходи в МОЛА, където ще паркира на инвалидно място, защото е бабаит. Кофти е как спира "копеленцето" без мигач и никаква сигнализация, хубаво е едно 280 да беше зад него :))

fallback