Снимка: Facebook
fallback

Анатоли Лазаров и Евгени Будинов са двамата актьори, които търсеха депутатите без имунитет Волен Сидеров и Десислав Чуколов в НАТФИЗ.

"Защо мълчахме? Беше ни страх, изобщо не искахме да даваме интервюта, има си полиция. Дали сме си своите показания в пето РПУ. Ние не сме престъпници, а сме актьори, що-годе известни. В сайта на този човек, когото не искам да споменавам, имаше един клип, в който той ме обижда, нарича ме с грозни имена", възмути се Евгени Будинов пред bTV.

Той сподели, че Сидеров е стигнал и до там, да иска награда, за да го намерят. Но защо е трябвало да го търси в НАТФИЗ, Будинов така и не разбрал.
 
"Чудя се защо цялата държава се занимава с такива глупости, че някакъв нисък човек с бяла коса нахлу в НАТФИЗ", продължи актьора.

В петък вечер Евгени и Анатоли били близо до НАТФИЗ. "Видяхме как едно момче грубо маже и лепи плакати върху афишите на студентите. Ние му направихме забележка, но попаднахме в отвратителна провокация", разказаха актьорите.

Анатоли Лазаров дори твърди, че е ударен от Волен Сидеров. Според Сидеров обаче е станало точно обратното - Лазаров е нападнал екипа на "Атака".

"Как можем да нападнем човек, който ходи със свита", удивиха се двамата актьори.

"Разбрахме, че Сидеров е подал жалба срещу нас, а не срещу човека, който го е ударил наистина", посочи Будинов.

"За първи път ми се случва такова нещо, да дойдат актьори, които са нападнати. И то не от някой друг, а от депутати. Досега сме се сблъсквали само с трудово-правни спорове", обясни зам.-председателят на Съюза на артистите Валентин Танев.

"Пазихме имената им в тайна, защото те са обявени от "шпицкоманда" за издирване. От едни биячи. Каква е тази държава", възмути се Танев. "Вие представяте ли си например Марин льо Пен да влезе в Сорбоната!? Та тя ще загине веднага като политик", коментира още той.

Но сега, за съжаление, двамата актьори са принудени да ходят с шапки и тъмни очила, за да не бъдат разпознати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Грип

преди 8 години

"Видяхме как едно момче ГРУБО маже и лепи плакати върху афишите на студентите."А не уе,туй да не е асфалта на "Тракия",ГРУБО мажел....ще мажеш ГРУБО другаде,само къде аз кажа.Че съм на ей толкова да изляза от екрана и да ва набия всичките! Пенсионери,учители,полицаии...ДО ТУКА МИ ДОЙДЕ !!! Спрях 18 руски самолета,31 руски проекта...Цвеатанов продължи бе... !!!

78

Гражданин

преди 8 години

Тоя ненормалник Сидер...там какъв беше е станал за смях на децата у нас даже! Но има и хора, които са инакомислещи и за тях този изпечен хулиган е добър човечец с много добро поведение в обществото ?! И какво му е доброто ?! Има ли кавга някъде,тя е започната от него,има ли спор той го разрешава със силата на юмрука и после се изкарва потърпевш ?! То бива чудеса да стават у нас,ама това е неразбираемо! Може би "хрисимия и добър "човечец се бори за мястов рекордите на Гинес?! Майтап,бе Уили:))))

77

сс

преди 8 години

Сидеров че е откачалка и си търси боя, е едно на ръка, по страшни са тези които вдигат гюрултията, там е мършата, то не бяха телефонни заплахи, есемеси, че даже и нервни кризи докарал на някой, само им вижте физиономиите, на смелите дупетати и дупепатки.

fallback