Снимка: Facebook
fallback

След публикуването на материала ни за таксиметровия шофьор, който нагло показа среден пръст на млад мъж, който го моли да спазва законите, до редакцията ни пристигна писмо от такси компанията "За едно евро".

От там ни написаха, че са се запознали със случая и доводите и на двете страни в конфликта.

От фирмата взели под внимание и доказателствата  - снимка и коментар на случая от Начо Каменов, който хвана в крачка смеещия се "бакшиш".

"Предприети са незабавни мерки – наложени са парични глоби на водача и на собственика на автомобил със служебен номер 931", потвърдиха от компанията.

Oще по темата

"От "За едно евро" ценим колегиалното поведение в движението по софийските пътища и Ви благодарим за отправения сигнал. В публикацията Ви е отправено желание за реакция от страна на такси компанията, с което решихме да Ви информираме, че такава вече е в действие", завършва писмото.

Радваме се, че всички ние заедно успяхме да разпространим случката и да станем свидетели на бърза ответна реакция. На това, браво! От Dnes.bg се надяваме глобата да не е била символична и да е успяла да замрази наглата му усмивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен69Също така, по закон, ако ги Осъди (не Усъди), присъдената сума не се нарича глоба...Отделно, законът не забранява на фирмата да има вътрешен правилник, с който служителят са запознава преди да подпише договора си. Отделно взаимоотношенията при аренда и франчайзинг не са трудови. Последно, валутата в България не е "бонове"

51

Анонимен

преди 8 години

Само да ви кажа, че по закон работодател няма право да глобява служител! Може да го накаже с порицание и при няколко такива да бъде уволнен дисциплинарно. Така, че в този случай таксиджията може да усъди фирмата с глоба до 10 бона.

50

Анонимен

преди 8 години

определено ме задържаха като клиент с бързата си реакция!

fallback