Снимка: Начо Каменов, Facebook
fallback

На фона на вече спряната услуга за превози на Uber, протестиращите пред ВАС и хилядите, сложили подписа си под петицията на компанията, се появи една снимка, която бързо набра популярност в мрежата.

Този наглец (както го описва снимащият Начо Каменов) е паркирал таксито си точно пред единственото място, от което могат да преминат хора с инвалидни и детски колички.

На въпроса не се ли усеща, че пречи на пешеходците, както и на съвета, че е редно да се махне, Каменов получава този недвусмислен, мил жест.

А думите, с които бил съпроводен той били "Боли ме...", сещате се.

Снимката е направена вчера на бул. "Шипченски проход" в столицата. Компанията се вижда ясно. Усмихнатото и нагло лице на шофьора - също.

Надяваме се от таксиметровата фирма да му обърна заслуженото внимание. Всички ние също, защото сме потребители на тази "луксозна" услуга. А тя с усмивка ни казва: "Майната ви!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Tonch0

преди 8 години

До АнонименMATRQLA, MATRQLAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 8 години

Ами за *** който правят обратни завой на необозначени булеварди и кръстовища снимки нямате ли Щото те са повече от тия който паркиран неправилно ДОРИ И УЧЕБНИ КОЛИ С ИНСТРУКТУРИ В ТЯХ ГО ИЗВЪРШВАТВ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е КЬОРФИШЕК

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонименсмърт на бакшишите

fallback