Снимка: Facebook
fallback

Продължава мистерията около изчезването на 20-годишния Момчил Семерджиев, който е в неизвестност от 18 септември. Два дни, след като се връща от бригада в САЩ, следите му се губят безследно.

Допускаме всичко. Не искам да мисля за най-лошото. Знам, че е жив и иска да си дойде. Помогнете хора. Това заяви пред Нова телевизия майката на изчезналия студент. "Ще го търсим до последно", каза през сълзи тя.

Oще по темата

"Брат ми няма никакви наклонности към секти, наркотици или други подобни неща. Нормално момче е, радваше се, че се прибрал. Не дължи пари на никого, в себе си е имал само джобни средства", сподели Явор Семерджиев, брат на момчето.

"Той е безконфликтен, не се е карал с никого от своите приятели. Няма логика от това изследване. Той е едно слънчево дете", добави бащата на Момчил.

Студентът работи четири месеца като спасител в САЩ и на 16 септември се прибира в Пловдив. Разказва на брат си, че е доволен от парите, които е изкарал на студентската бригада. Два дни след това събира приятелите си вкъщи, за да отпразнуват завръщането му в България. В полунощ момчетата се качват на Альоша и не след дълго поемат към домовете си. 

На входната врата обаче Момчил забелязва, че няма ключ, обажда се на брат си, за да му отвори, но се налага да го изчака. От този момент следите на студента се губят. Вече 14 дни никой не го е виждал, а телефоните са му изключени. Близките на Момчил нямат обяснение за случилото се. Отхвърлят възможността да е бил нападнат заради пари, защото в себе си е имал само около 200 лева. Полицията работи по различни версии, но засега мистерията остава.

Нова телевизия научи от органите на реда, че до момента са разпитани 20 души и са проверени четири адреса. На два пъти полицаи с редови кучета са обхождали две от тепетата в Пловдив, където за последно Момчил е видян, но не са открили никакви следи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 8 години

36Ами всяка майка иска детето и да е живо. Жалко за момчето и за почерненото семейство.

25

койчо

преди 8 години

Полицейските кучета не са редови, а СЛЕДОВИ!

24

Мисля си нещо

преди 8 години

Чудим се къде може да е отишъл. Ами ако не е отишъл никъде, а е вътре в сградата?Защото, докато се върне брат му, е напълно възможно някой от съседите да се е прибрал и да му е отключил.Трябва не само да се говори с комшиите, а да се изтараши цялата сграда - мазетата, апартаментите, таваните, възможните кухини зад стените - например в комините, сега никой не пали печка, все още е топло.Може някой съсед да има зъб на семейството. Но може и да е станала злополука, за която никой да не подозира.

fallback