Снимка: Facebook
fallback

Нагли крадци ни обират, докато се храним в ресторант или докато пътуваме за работа в автобуса. Кадрите с техните лица обиколиха социалните мрежи.

Жена, която иска да остане анонимна, става свидетел на опит за кражба в петък - в автобус 72. Крадците са четирима, а жертвата им е пътник.

"Единият човек, когото заснех, който ясно се вижда на снимката, се приближи до него. Ромът застана зад него... Държеше кожено яке, сложи го върху чантата на човека и почна да бърка. Аз ги заснех. Бутнаха ме, казаха, че ще ме намерят, обиждаха ме по всякакъв начин, че ще ми отрежат главата”, разказа потърпевшата пред bTV.

Жената става свидетел и на друга тяхна кражба преди няколко месеца - в същия автобус. Тогава отмъкват 1000 лева, но са задържани от полицията.

Според потребители във Facebook има връзка между кражбата в автобуса и друга кражба, станала в ресторант преди няколко дни.

"Крадците влизат в заведението и сядат на маса. Единият от клиентите се сеща за нещо, започва да си рови в дрехата или поне така изглежда. Всъщност той рови в дрехата на човека зад него", обясни Мила Карамфилова, управител на ресторанта.

След няколко минути крадците напускат заведението - с добра трицифрена печалба.

От още снимки в социалните мрежи става ясно, че кражба в същия стил и по всяка вероятност от същата банда е имало и в ресторант в Русе.

По думите на Карамфилова става въпрос за добре изработена схема - с много удари.

Полицията все още издирва крадците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 8 години

Единият от крадците заснет в автобус 72 - този, който се държи за дръжките с вдигнати ръце (по снимки от други медии) се казва Даниел Софрониев Миладинов, живее на ул. Софроний Врачански в гр. София. Бивш затворник и известен обирджия от много години.

8

Анонимен

преди 8 години

Dp, нищо полезно не казваш, а се давиш у личното си безличие. Но това е специфично за инфантилите виждащи света в черно/бяло. Свободата, а я има изобщо, е далеч недостатъчен реквизит за нормален живот! Искат се още условия и то талива, каквито индивида не може да осигури, а за целта са правят държави! С работещи институции. У нас ефекта от полицията е граничещ с нулев! Държавата не реагира и на обществения натиск. Допусната е прекомерна корупция! Значи има порок в конструкцията. Не става!

7

иззи

преди 8 години

И да го проснат на площада!

fallback