Снимка: архив Булфото
fallback

Скандално известният кмет на врачанското село Галиче - Ценко Чоков, ще заведе съселяните си на безплатна почивка на море, съобщава Нова телевизия.

Почивката ще бъде в Златни пясъци в хотела на бивш жител на Галиче.

На безплатната екскурзия, която ще продължи няколко дни, са се записали близо 200 души. Извозването им до морето ще става с наети автобуси.

"Инициативата е прекрасна и похвална. Които могат да отидат, да отидат", каза жител на Галиче.

Кметът на Галиче последно влезе в общественото полезрение през февруари тази година, като името му беше свързано с палеж на автомобили на местния му политически опонент Веселин Тушинов. Полицията обаче не доказа връзката.

Миналата година пък прокуратурата в Бяла Слатина обвини сина на Чоков в побой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 8 години

и ние в момента сме на море от стубел

18

Анонимен

преди 8 години

Лошо няма, нека да се поплацикат бабите, обаче, направете си сметка каква е далаверата щом един човек е готов да хвърли хиляди левове само и само да стане кмет. Не ще да е заради мижавата заплата. 200 души за три дни са му не по - малко от 15 000 лв, както и да го смяташ. Тази инвестиция, която вероятно ще набъбне още до края на предизборната кампания, ще трябва после да се връща.

17

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

откъде толкова пари.това доказва че корупцията работи много добре в българия.это ви доказателство.да живее булгаоия-еврогейте ни помагат кокото си може повече да се краде

fallback