Снимка: bTV
fallback

Собственикът на "Инса Ойл" Георги Самуилов заяви, че има документи, според които община Пловдив е разрешила мероприятието му в Античния театър в събота вечерта, което да продължи до 2 часа през нощта, а до 3 часа теренът трябвало да бъде разчистен.

Dnes.bg потърси бизнесмена за коментар след скандала, че е направил шумно парти на Античния театър, което до призори оставило будни жители на града под тепетата.

Oще по темата

"Не чувствам вина, че съм празнувал юбилей на компанията ми. Надлежно съм поискал разрешително и такова ми беше издадено от община Пловдив. Платил съм и наем за съоръжението – 2880 лева по сметките на администрацията. Не виждам и защо ще ме глобяват, при положение, че имаме всички необходими разрешителни", заяви Георги Самуилов.

В събота той организира празник по повод 25-годишнината на компанията му и 50-годишния му юбилей. По-късно избухна скандал, че партито е продължило до 2 часа през нощта, а институциите излязоха с коментари.

"Искрено се извиняваме за това, което се е случило, назначили сме проверка по случая и виновните ще бъдат глобени", заяви директорът на институт "Старинен Пловдив" Амелия Гешева.

Тя каза още, че е издадено разрешение за ползване на юридическо лице, което е за честване на юбилей и фирмена презентация, но разрешението за силната музика е било до 23 часа, а не до 2 в неделя.

Самуилов обаче обори думите й с документи.

"Честен човек съм с честен бизнес, винаги съм помагал за добри каузи и не виждам нищо лошо да организирам едно подобно празненство, което беше много премерено на място като Античния театър. Свириха гайдари, пяха известни български изпълнители. Нали затова е сцената на емблематичното съоръжение", каза още Самуилов.

Проверка показа, че в пловдивската полиция има само една регистрирана жалба за купона на Античния театър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

dn1962

преди 8 години

"Не чувствам вина, че съм празнувал юбилей на компанията ми" защото съм феноменален ***.

73

даа

преди 8 години

отсега нататък, тоз "бизнесмен" ще го сочат навсякъдек като - ей тоа де се *** на античния театър! И някой ще го гледат с презрение, а останалите 80% с възхищение , обзалагам се че ако направи партия, като Бареков, ще гласуват за него. Простотията е безсмъртна :)

72

Анонимен

преди 8 години

И в Пазарджик всеки ден от обяд до полунощ и повече социално слаби и безработни хорица имат разрешение от някой не наял се общинар да се веселят до насита. А по простите хора трябва да се наспят и да отидат на работа и заработят помощите им. Та това е Българската демокрация.

fallback