Снимка: bTV
fallback

Проблемът с оградата на пътя Созопол-Приморско отива в историята, след като и премиерът Бойко Борисов се намеси.

Oще по темата

"Току-що разговарях с кмета на Созопол Панайот Рейзи. Увери ме, че до 30 минути оградата на пътя Созопол-Приморско ще бъде премахната. Кметът мотивира действията си с това, че плажът е неохраняем и се разбрахме да осигурим няколко спасителни поста, за да могат почиващите спокойно да се наслаждават на почивката си", информира Борисов във Facebook.

Негови симпатизанти пък изпаднаха във възторг.

"Винаги на точното място, в точното време, решава проблемите, особенно когато са свързани с "хората да се чувстват добре" - това е Борисов!", пише негова почитателка.

Друга продължава в същия дух - "Ами г-н Борисов, все Вие ли трябва всичко да решавате, аман от некадърници в тая държава. Ако не говорите с кмета Вие, пътя ще е затворен, защото кмета така решил".

Мъжете пък доволстват с елементи на призиви от сорта "Набий му канчето, Генерале".

Преди дни пътят между Созопол и Приморско беше затворен с бетонирани бариери, които затвориха достъпа до плажа "Алепу". Дори бе сложена табела "Паркинг" и се събираха пари от летовниците.

"Пътят е затворен от грижа към хората. Този път не е нужен на никой, има околовръстен път", обяви пред bTV градоначалникът на Созопол Панайот Рейзи.

И според него къмпингуването на този плаж, известен като шофьорския, е незаконно и всеки, който наруши това, следва да бъде глобен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

128

Анонимен

преди 8 години

Чудно ми е, въвежда се тест за интелигентност ако искаш да заемеш някаква позиция. Този Рейзи си е питекантропус откъдето и да го погледнеж. С мозък на Попова лъжичка. И се чудите на простотиите му, на занемарения град, на богатството му, на съпия Мерцедес който закупил с общински пари.Масово кметовете са на това ниво и с такова поведение, далавера от всеки и всичко.Дали тов може да стане в Германия, Скандинавия, в държави където има демокрация а не премиер-бивш бандит, вживял се като император.

127

88

преди 8 години

Правова държава,Костентуция,закони...нема такова нещо...АЗ решавам всичко!Вижте,това е гавра с демокрацията!Как да вярвят младите,че нещо ще се оправи като един пожарникар и един селски кмет се поставят над законите?Напускайте...или вземайте властта от тях!

126

продажник

преди 8 години

Бойко, ти не си нищо повече от продажник и поробител.........

fallback