Снимка: flickr
fallback

Какво ще направят гърците в замяна на €86-те млрд.? Това попитахме нашите читатели, веднага след като стана ясно, че GRExit-ът е в миналото и съседът ни ще получи така жадувания еврозаем, за да закрепи потъващата си икономика.

А отговорите са повече от красноречиви.

Общо сумарно над 70 на сто от отговорилите не очакват кардинални решения – 41% отвръщат, че гърците ще изпапат всичките пари и ще се наредят за нови.

Други 31% си знаят – гръкът е мързелив, нищо няма да стори и сиртакито ще си продължава така, както е било и досега.

17 на сто от читателите ни допускат, че под давлението на Брюксел, ще се стегнат, ще позатегнат колана, но пак ще си живеят по-добре от нас.

Всеки десети твърди, че не му пука за Гърция, защото и България не е цъфнала и вързала, пъкк и на нас кой ни дава така... пари даром.

Едва 1% от всичките 1862-ма гласували допускат, дали вярват е друг въпрос, че Гърция ще направи сериозни реформи, та целият свят да им завиди.

Какво ще стане, ще видим! Тепърва гръцкото чудо започва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Кукувица

преди 8 години

До 49 То, вие гърците само на стара слава я карате. Що сега не вземете да свършите нещо? Мързи ви, та ви боли.

37

КАСТОР ПОЛИДОРОС

преди 8 години

НАШЕТО НАКАЗАНИЕ-ТО, НА НАС ГЪРЦИТЕ Е, ЧЕ СМЕ СЪСЕДИ СЪС НАЙ-ДОЛНИТЕ И ВУЛГАРНИ ПЛЕМЕНА НА ПЛАНЕТАТА--ВУЛГАРИТЕ И ТУРКИТЕ.МАЙКА ВИЗАНТИЯ НЕ Е УСПЯЛА ДА ОЦЕЛЕЕ ЗА ОГРОМНО САЖАЛЕНИЕ.. ОТ ТЕЗИ ВАРВАРСКИ ДОЛНИ ДИВАЦИ....ОТКРАДНАЛИ ГРЪЦКИ ЗЕМИ И КУЛТУРА.

36

Елл

преди 8 години

Така е най-големия кошмар на гръка, е да не стигне до там, че да живее като българин! Малко трудно разбира се, защото освен материална, трябва и много голяма доза духовна мизерия!

fallback