Снимка: Facebook

Че ни липсва култура на пътя отдавна е ясно. Не обичаме да спазваме правилата, зад волана често избиваме комплекси. За пореден случй на простотия сигнализира Александър Кинов, който разпространи случая в социалните мрежи.

"Този наглец беше паркирал на две инвалидни парко места. След като му направих забележка и му казах че има два варианта - да извикаме полиция или да му залепя стикер" "АЗ СЪМ НАГЛЕЦ...", се опита да ме изблъска с колата", пише Кинов.

В крайна сметка му залепил стикера, а шофьорът най-спокойно го махнал и хвърлил на земята. В словесния дуел се намесва и друг човек, който обаче обръща спора на тема: Рогоносец ли е шофьорът.

 

Този наглец беше паркирал на две инвалидни парко места. След като му направих забележка и му казах че има два варианта, да извикаме полиция или да му залепя стикер "АЗ СЪМ НАГЛЕЦ...", се опита да ме изблъска с колата. В крайна сметка му залепих стикера, а той най спокойно го махаше и хвърляше на земята. Споделяйте и нека в един момент и децата му видята какви родители имат. No mersy на простотията!

Posted by Aleksandar Kinov on 2 юни 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase