Снимка: архив, Булфото
fallback

Развалено месо и и замразени плодове и зеленчуци с изтекъл срок на годност сервират на абитуриентите в хотелски комплекси и ресторанти в Боровец, съобщава вестник "Стандарт”.

Агенцията по храните и полицията открили над 400 кг. хранителни продукти с изтекъл срок на годност. Основно става дума за мухлясал хляб, но има и пържоли, яйца и мляко. За някои от рестораньорите това е поредно нарушение.

В един от проверяваните обекти са открити 43 кг пилешко и свинско месо с лепкава консистенция, силна миризма и без етикет на производителя.

Не е ясно какво количество от развалената храна са изяли абитуриентите. Все още няма и данни за пострадали от консумацията на продуктите със съмнително качество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 8 години

"Не е ясно какво количество от развалената храна са изяли абитуриентите. Все още няма и данни за пострадали от консумацията на продуктите със съмнително качество." как да има дани на абитуриентите им трява една седмица да изтрезнеят. а ако на някой случаино му е прилушало вероятно са го тиканали в изтрезвителното.

7

Анонимен

преди 8 години

Те абитуриентите от години са прецакани от всевъзможните индустрии. На техен гръб печелят и селските шивачки, които си вярват, че са "дизайнерки", продаващи рокли като за *** сватба, при това на супер завишени цени. И чалготеките, и автосалоните, всеки, който може да на намаже нещо по баловете не се свени и не се притеснява от некадърността си ;) А роднините- давай, давай, нали е веднъж в живота...

6

Гатьо

преди 8 години

Ах, как посмяха да пробутат на малките царчета развалено!?!Те не знаят ли, че малките и пишльовци са царете на тоя свят! Заради тях мама и тате теглят кредити от банката и плащат после с години! За да ги облекат, да направят кьор софра за родата! Да качват после цялата във фейсбоклука!

fallback