Снимка: Dnes.bg
fallback

Николай Колев - Босия заплаши, че ще обстрелва парламента с домати в петък заради войната по пътищата и бездействието на управляващите.

Дисидентът и чест участник в различни протести опъна сергия пред сградата на Народното събрание и така даде изява на недоволството си.

Босия протестира с плакати, на които иска оставката на транспортния министър Ивайло Московски и на премиера Бойко Борисов.  

"Ако не бъдат изпълнени исканията, в петък сутрин ще летят запъртъци и скапани домати по депутатите", предупреждава Босия.  

Той започна протеста си преди началото на извънредното заседание на парламента, което днес е посветено изцяло на парламентарен контрол. 

Преди време премиерът Бойко Борисов призова обществото да даде масов отпор на джигитите и обяви нулева търпимост към нарушителите на пътя. тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Домат

преди 8 години

За тези, които не знаят кой е Николай Колев-Босия, може да попрочетете блога му. Това е интелигентен човек, който единствен в тая държава прави адекватен протест. Напишете bosia точка blog точка bg и прочете негови статии преди да хулите. Човека не е комунист, напротив... Трябва всички да идем да хвърлим по един домат.

19

Анонимен

преди 8 години

Браво

18

Тъпаци,

преди 8 години

като протестирате, вие изобщо знаете ли какво искате?!

fallback