Снимка: Facebook
fallback

Всички ние трябва да се гордеем с професионализма и отговорността на нашите военнослужещи, за това, че проявяват характер и смелост за подкрепа на международния мир и за подпомагане на населението в трудни моменти.

Това заявява министър-председателят Бойко Борисов по повод на Деня на храбростта и празник на Българската армия на официалната си страница във Facebook.

Oще по темата
Нека Свети Георги ни пази, закриля и смирява. На 6 май честваме и едни от най-ценните човешки качества - храбростта и смелостта, затова нека на празника на Българската армия да склоним глави и отдадем почит пред паметта на доблестните български воини, които отдадоха живота си за България, отбелязва премиерът Борисов.

Той пожелава на всички, които носят името на светеца-мъченик за Христовата вяра, здраве, дълголетие, радости и смирение.

Министър-председателят поздравява всички, които са свързали живота си с Българската армия, техните семейства, майките и бащите им.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Баба Меца

преди 8 години

До Анонимен 9 Що само с 3 овце? За сега успешно (се) "оправя" 7 милиона без да му мигне окото. А що се изявявал само в Сураттефтера? Ами там някой му пише постовете та да изгеждат поне малко грамотни, щото иначе се глупости ръси...

48

бг

преди 8 години

Бог е който закриля,спасява,помага,а не свети Георги или който и да е светец! Да нямаме други богове,защото в първата заповед какво пише?Колкото до военните-докога ще ги пенсионират рано и защо полицаите като са толкова многобройни се шири такава престъпност и корупция

47

Анонимен

преди 8 години

То една армия... Професионализмът на армията е отличен. До обед люпят семки, а следобед ги метат.

fallback