Емилия Ковачева. Снимка: Булфото
fallback

Майки от цялата страна поискаха доживотен затвор за акушерката Емилия Ковачева, пребила новороденото бебе Никол.

Oще по темата
Провокирани от жестокото й деяние, жените се организираха в социалната мрежа и планират протест, който ще се състои в неделя от 13.00 ч. пред Съдебната палата.

Протести ще има в цялата страна. Сред исканията на майките на първо място е максимално наказание за акушерката Емилия Ковачева. Не можем да се правим, че това просто не се е случило, каза пред Дарик радио Надежда Дойчева, която е сред организаторите във социалната мрежа Facebook.

„Протестът е мирен и призовава всички да се включат. Ние настояваме за максимална и ефективна присъда за престъплението, което беше извършено срещу бебе Никол. т.е. Емилия Ковачева да  бъде съдена за опит за умишлено убийство по особено жесток начин”, посочи Дойчева.

В София протестът ще бъде пред Съдебната палата, в Плевен, Перник, Димитровград, Стара Загора, Пирдоп, Свищов и Враца демонстрациите също ще бъдат пред съдебните палати. В Русе и Варна протестиращите ще се съберат пред сградите на общините, обясни тя.

„В последния момент се включи и Велико Търново. Там протестиращите ще се съберат пред паметника „Майка България”, сподели още Дойчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

123

преди 8 години

do #94,#87,#85,#82Пъстър свят,Логика,Смехурко,престани да пишеш едно и също под различни имена в различните форуми.Задаваш едни и същи въпроси,или не си добре,или наистина ти плаща защитата на акушерката.Акушерката е знаела,че има камери,както и е знаела,че никои не ги следи в реално време.Също така жавно досега като е била бебета за "приспиване" й се е разминавало.Но сега няма да и се размине.Колкото И да пишеш,да задаваш същите въпроси,да копи-пействаш цитати от закони.. От преумора психопат-садист не се става.Акушерката Емилия е извършила престъпление и ще отговаря пред закона за него.Ко

85

До 93

преди 8 години

Ти наистина ли не разбираш или се правиш на интересен?!Има некоректни, безсъвестни хора във всички професии. Онзи, който знае, че постъпва нередно, няма да допусне да има неопровержимо доказателство за безобразията му. Нали това доказателство ще доведе до санкции?Кой е луд, пред камера да даде доказателство за некоректно, престъпно професионално поведение?Изводът е, че или акушерката наистина не е с всичкия, или записът е манипулиран.Ти какво друго обяснение виждаш?

84

До Анонимен 88

преди 8 години

"...възможно ли е да се държи така един медицински работник, след като знае, че има камера и тя заснема всичко...Не е логично!"-----Ако нямаше камера и се държеше така нямаше да е нелогично, нелогично е само защото има камера ли?Като чета подобни изказвания си мисля че, всичко което се случва в БГ е съвсем логично!

fallback