Снимка: Архив Reuters
fallback

Състоянието на бебето, бито от акушерката Емилия Ковачева, се подобрява и е стабилно, съобщиха от болница "Токуда", където новороденото беше настанено за лечение.

Значително е намалял обемът на мозъчния кръвоизлив. Детето е преместено от кувьоз на термо легло, което означава, че оздравителният процес продължава, пише БТА.

Бебето, беше настанено на 18 април вечерта за лечение в "Токуда", след като в болница "Софиямед" беше констатирана тежка анемия, която не се подобрява след кръвопреливане.

При обстойни прегледи в болница "Токуда" беше открита черепно-мозъчна травма, а няколко дни по-късно беше установено, че детето е било малтретирано от акушерка в "Софиямед".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Archangel of Death

преди 8 години

До 22 Аз поемам отговорност САМО за СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ и мога да се закълна, че такова нещо не би могло дори да ми мине като мисъл! Може да съм всякакъв, но в никакъв случай не смятам, че съм виновен за жестокостта причинена на това бебе от този ***!

21

Анонимен

преди 9 години

Много *** народ.Никой не се усеща,че държавата и всички ние сме виновни за тези случаи. Акушерката е била съвсем нормална жена,която е искала нормален живот.Но как да го получи като взима мизерни пари,работи в мизерни условия,получава мизерно отношение,а уж има една от най-хуманните професии,която би трябвало да се уважава от всички.Случилото се е непростимо,но за хората, виновни за това положение,които мълчат с години.Вие трябва да бъдете линчувани публично,защото не сте нация, а ***.

20

nina

преди 9 години

хайде стига вече с тези 24 часови смени -нали е имало още една сестра на смяна с нея?Защо като я дразнел бебешкиа плач не е извикала другата сестра да погледне бебето?Защо не го е занесла на майката?А е тръгнала да го налага все едно е на боксовия ринг!Тепърва това дете ще расте И ще се види дали няма да има увреждания заради този зесток побой..Пребито,защото ревало за майка си...Да е живо и здраво мъничето и да порасне голям и добър човек!И никога да не среща толкова зли хора като акушерката повече.

fallback