Снимка: bTV
fallback

Председателят на Единна народна партия Мария Капон ще заведе дело за клевета срещу Влади Въргала, след като той отправи обвинения срещу нея.

Карамфилов обвини Капон, че е използвала гласа му, както и част от негов филм на щанд, част от предизборната агитация на партията, пише "Стандарт".

Единна народна партия ще предостави на адвокатите си всички необходими документи: разрешенията, проекта, доказателство, че не е имало ток на щанда, снимков материал и свидетелски показания.

Мария Капон обещава, че обезщетението, което съдът им присъди да бъде дарено на Дома за ветерани на културата и изкуствата.

Скандалът се развихри в ефира на bTV, където актьорът обвини Мария Капон, че го е окрала.

Въргала разказа, че случайно е попаднал на конференция, организирана от Капон, на която са били въртени кадри от неговия филм.

"Това бяха пет минути от филма. Въртяха се непрекъснато, но не казах нищо", каза актьорът. "На какво се излъчваше този филм?", попита Капон. "На екран, с прожектор", отвърна Въргала. "Ние прожектор нямаме", отвърна му от своя страна Капон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Зори

преди 8 години

"Гладна кокошка просо сънува" - дощяло му се на Въргала някой да му гледа филмчето и решил да се саморекрамира! Във всяка нормална страна за такава клевета ще се заведе и спечели дело, да видим какво ще реши нашия "независим" съд!!!

17

az

преди 8 години

tozi i tvorets,,,,,,,da be da

16

Артист

преди 8 години

Въргалът най-после си намери майстора! Гооооолям кеф!!!!!!!!!!!!!!!!

fallback