Снимка: архив, Булфото
fallback

Случаят в Сливен е станал с британски, не с американски войник, уточниха от пресцентъра на Министерството на отбраната пред БТА.

Oще по темата

Вчера от ОД на МВР-Сливен съобщиха, че американски военнослужещ в нетрезво състояние е ударил ученик в Сливен.

Инцидентът станал в центъра на града в близост до училище "Пейо  Яворов". Военният, който със свои колеги бил в Сливен в свободния си ден, започнал разговор с ученици, които говорели английски. Според очевидци той ударил шамар на детето, защото му се присмяло.

Предприети са необходимите мерки, ще бъде направено разследване. Командирът на британския контингент ще предприеме съответните дисциплинарни мерки, посочиха от МО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

220

коко

преди 9 години

А дали британските войници знаят какъв пердах са яли от нашите дядовци през Първата световна война,

219

ЧК

преди 9 години

Малкия *** сигурно не е разбрал,че тези доблестни мъже му носят Демокрацията и го пазят от *вежливите зелени хора*....та решил той нещо да ги бъзика,пък може и да е споделил това-онова за кралицата им? Как няма да го шамаросат? Извода е ,че не трябва да се учи английски,ако не знаеше езика,щеше само да гледа тъпо и нямаше да има конфликт. Образователната ни система не се справя със съвременните предизвикателства.

218

Анонимен

преди 9 години

Всички терористи и убийци от сатаНАТО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, УБИЙЦИ !!!В България от 1947 г не е имало чужди войски!СЕГА СМЕ ПОД АМЕРИКАНСКА И БРИТАНСКА ОКУПАЦИЯВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, ПИЯНА АНГЛИЙСКА И АМЕРИКАНСКА ***

fallback