Кадър от клипа
fallback

Видимо доволни... от приятелството си, някога преди, управителят на БНБ Иван Искров и мажоритарният собственик на обявената във фалит Корпоративна търговска банка Цветан Василев пеят "Назад, назад, моме Калино".

Видеото, което снощи беше излъчено в предаването "Господари на ефира", е заснето в заведение, явно преди проблемите в банката, която беше поставена под специален надзор от БНБ през юни миналата година, а преди ден съдът я обяви във фалит.

Oще по темата

В клипа двамата са по ризи, прегърнати, широко усмихнати, поклащащи се в такт с народната песен.

Някога приятели, сега обаче отявлени врагове, защото преди седмица Цветан Василев обяви за наличие на зависимости на управителя на БНБ Иван Искров от прокуратурата.

От своя страна Искров пък посочи, че КТБ е източена и още от есента обвинява банкера, че е изпълнил поръчка на ДПС и прокуратурата за срутването на банката.

Заради казуса оставката на Иван Искров се иска от основните политически сили, но този ход засега остава без последствия. Цветан Василев пък е в Сърбия, където очаква решението на местните власти дали да го екстрадират в България заради делото, което се води тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

2+3-

преди 9 години

BG развитие, Назад, Назад за държавата, напред за мафията. Те враговете в живота са за публиката(партии, отбори, бизнес партньори) се ръфат, а иначе знаят кои са добрите "заведения" за отмора. Важно е да си "народен" в представленията. Важно е бавно повишаване температурата за жабата (народа).

48

Анонимен

преди 9 години

Те това е хонорар - една песен в дует и по 3 000 000 000 на калпак. Хористите от "Йоан Кукузел" бая има да гастролират.

47

kok

преди 9 години

СЪДИЯ КАЛИНО МОМЕ КАЛИНО де се скри ***

fallback