Снимка: архив, Булфото
fallback

Правителството отпуска извънредно пари за талантливите пианисти Хасан и Ибрахим. Заедно с Крисия те завоюваха второ място на детската Евровизия, а средствата са необходими за участието им в международни конкурси.

Премиерът Бойко Борисов обяви пред министрите, че парите ще дойдат от финансовото министерство.
 
"Тези сладури, знаете ги добре, цялата държава без нас се снима с тях", представи ги премиерът пред кабинета си и обяви, че ще им бъдат отпуснати 20 000 долара за пътуванията им до Ню Йорк и Санкт Петербург от ДМС-та в Министерството на финансите.

Горанов изпрати ги и вземи сметката, нареди Борисов накрая. Парите ще бъдат отпуснати с приемането на извънредната точка в дневния ред на правителственото заседание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Народа асвалт не яде

преди 9 години

Народа е гладен а тез раздават валута на разни момчетии да свирят на богатите.

18

Анонимен

преди 9 години

Доколкото разбирам само тези две момчета са талантливи в тази държава, все на тях им се помага, фондации, рояли, долари, концерти алабала.

17

ЕЕЕЕ,

преди 9 години

Стига сте оплаквали пенсионерите, Има хора,които по 20 години след прехода не си внасяха осигуровки, а сега реват, че им са малки пенсиите. Защото нямат достатъчно трудов стаж и вземат социални пенсии. Трябва да протестират хората с по 35-40 години стаж. И тези ли са бедни, които хвърлят от терасите хиляди на ало измамниците, вместо да ги дадат на децата си. Ама нали са свикнали по време на социализма да бутат и се уреждат с рушвети. Хак им е! ПЕНСИОНЕР!

fallback