Снимка: Dnes.bg
fallback

Млад българин продава органите си за донорство за общата сума от 1 250 000 евро, съобщава "Телеграф".

Младежът е на 21 години и е пуснал "черната обява" в интернет преди няколко месеца, като уточнява, че парите са необходими на семейството му.

"Продавам цялото си тяло. Мъж на 21 г. в отлично здраве. Не пия изобщо алкохол, газирано, кафе, не пуша и никога не съм използвал наркотици. Храня се здравословно. Занимавам се със спорт. Нямам наследствени болести. Боледувал съм изключително рядко, предимно настинка. Не съм арестуван или издирван. Парите са нужни за семейството ми. Не продавам по отделно!!!", се чете в странната оферта, качена в сайт за безплатни обяви.

От съобщението му става ясно още, че след превода на сумата по банковата му сметка ще бъде изготвено завещание и младият мъж ще остави всички пари на роднини. Едва след прехвърлянето на парите ще стане и донорството, като то трябва да бъде извършено в чужбина.

"Обявата не е шега", е написал с големи букви мъжът, който е категоричен, че няма да свали исканата сума.

По информация на "Телеграф" не са малко случаите на българи, които продават бъбреци, костен мозък и роговици на цени от 20 000 лв. до 70 000 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 9 години

Тя идеята е стара, но все пак...Продаваме България на Германия, поне това което е останало от държавната собственост. Поделяме си еврата и живеем като германци в провинция България, Югоизточна Германия.

42

Калина Станкова

преди 9 години

Каква държава имаме само . Хората се принуждават да жертват собственият си живот в името на добротата и любовта . Каква е тази държава изоставила напълно хората си . Обрекла ги на глад , мизерия и смърт .

41

рара

преди 9 години

Тоя *** на 21г не знае ли , че за толкова пари ще отстрелят 10 донора?

fallback