Снимка: архив Булфото
fallback

11 митничари от граничния пункт "Капитан Андреево" са били арестувани снощи. Причина за акцията на полицията е била голяма пратка контрабандни цигари, която е била пропусната от нощната смяна.

По неофициална информация става въпрос за 16 камиона с над 2 хиляди мастърбокса цигари, съобщава Нова телевизия.

Те са били пропускани през границата и са достигали вътрешността на страната. Част от контрабандната стока е задържана в Пловдив. По случая работи Окръжната прокуратура в града.

"През празниците цели смени митничари и граничари са работели като организирана престъпна група. Колегите от Турция ни подадоха информация кога влиза контрабанда от цигари. Те обаче като я получат, я скъсват, но не знаят, че носителят остава в машината. Сега като ги проверихме, хванахме кои са били на смените, хванахме и тировете. Може би всичко, което е работело там, ще бъде махнато", коментира премиерът Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 9 години

Дайте на митничарите хубави заплати и тогава пак говорете.сега взимат колкото шивачка и кво чакаме.той лъже че ми плаща,аз го лъжа че работя. Това е БГ тъпотията

20

оцеляваща българка

преди 9 години

АМИ КАТО ИНФОРМАЦИЯТА ПОДАДЕНА ЗА ПРЕДСТОЯЩО ПРЕМИНАВАНЕ НА ГОЛЯМА КОНДРАБАНДА ЩОМ СТОИ В СИСТЕМАТА,ЗАЩО НЕ СТЕ ИЗЧАКАЛИ КАМИОНИТЕ МАЛКО СЛЕД ВЛИЗАНЕТО ПРЕЗ ГРАНИЦАТА,ТА ХЕМ МИТНИЧАРИТЕ,ХЕМ СТОКАТА.МИТНИЧАРИТЕ,ЧЕ ЩЕ ГИ ПУСНЕТЕ,ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ...НАС,НАРОДЪТ, НИ ВЗЕМАТЕ СЪВСЕМ НА БЪЗИК...СЕГА ЩЕ КОНФИСКУВАТЕ ЛИ ВСИЧКИ ЦИГАРИ?СИГУРНА СЪМ,ЧЕ "НЕ".НАЛИ ЩЕ ЗАСЕГНЕТЕ НЯКОИ ВАШИ....НЕ ПЪЛНЕТЕ ГЛАВИТЕ НА ПРОСТОДУШНИТЕ , НАИВНИ И ДОБРИ ХОРА С ЛЪЖИ АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ МОШЕННИЦИ!

19

ГЛАС НАРОДЕН

преди 9 години

ЗАЩО ГИ АРЕСТУВАХТЕ, КАТО ЩЕ ГИ ПУСНЕТЕ СЛЕД 24/ 72 ЧАСА ЗАЩОТО ЛИПСВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ???

fallback