Камелия Цветанова. Снимка: МВР
fallback

Намериха жива и здрава 15-годишната Камелия Цветанова от Видин, която се издирваше от 10 март. Момичето е било в село Тлачене, на 20 км от Бяла Слатина.

Ученичката е била с приятеля си Тони, съобщи „24 часа“. Според неофициална информация тя била влязла във връзка с майка си и й поставила ултиматум, че ще се прибере, само ако й разреши да се омъжи за избраника си. Отказът на майката усложнил развръзката по случая.

Oще по темата

По-рано днес стана известно, че Камелия не е искала да се прибере у дома. "Няма да се върна вкъщи!", заявила пред приятели 15-годишната Камелия Цветанова.

За последно момичето споделило, че не желае да се прибере при майка си въпреки призивите на близките си чрез медиите и социалните мрежи.

Камелия изчезна на 10 март и още същият ден бе обявена за общодържавно издирване. Преди това момичето имало пререкание у дома, след като й било отказано да отиде на рожден ден. С думите: "Аз ще ви побъркам" Камелия тръгнала от вкъщи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

Кукувица

преди 9 години

Не мога да разбера нищо ли не се случва в България, че ни занимават вече седмица с тази пъпчива пикла. Поне да беше хубава....ами то, пълна слугинация. Да се жени, като я е засърбяло. Какво толкова? Ай стига толкова!

91

g

преди 9 години

на тази уличница са и сцепили за.ника от е.ане, сигурно я е минала цялата махала гаранция та затова и се е видело нанагорнище и се е обадила не вярвам нашите полицаи да са я открили,сега майка и да вземе да я върне на кандидат зетя та да може и на магистралата да я изкара е това е бъдещето на бг,ако беше държава със закон тази щеше вече да е в тву а уж приятеля и за които писаха че бил доста по възрастен от нея тоест пълнолетен да е в затвора,а сега ще и треперят и хептен ще им се качи на глава

90

Анонимен

преди 9 години

"Първите 7 години са най-важни". Няма възпитание и това е.

fallback