Снимка: архив, БулФото
fallback

Родител е нападнал и бил учителка в Началното училище "Княз Борис Първи" в Шумен, съобщи за БТА директорът на учебното заведение Валери Георгиев.

По негова информация днес по обяд родител влиза в училището, отива до стаята, в която преподава учителката, след което я дърпа, удря и събаря на земята.

За случая са подадени сигнали до полицията и до Регионалния инспекторат по образованието в Шумен. Все още не са изяснени мотивите за нанесения побой, уточни Георгиев.

В момента полицаи и служители в Детска педагогическа стая изясняват случилото се в училището, съобщиха за БТА от учебното заведение.

От Регионалния инспекторат по образованието в Шумен потвърдили за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

pk

преди 9 години

Абе ти нормален човек ли сиии бееее , ти на село ли си расъл бием лекари учители . Кой ще остане в тая държава да се погрижи за народа след като получава такова отношение . Това ли е начина в 21 век и това държание ли е на голям зрял човек . Извинявай обаче самия ти коментар говори за тебе колко си примитивен и ограничен човечец ! Майка ми е учителка и аз знам колко нерви и търпение се изисква в тази професия и такъв *** коментар като твоя може да напише само някой който не знае за какво иде реч

55

До Синдьо манаfa

преди 9 години

Искам само да ти кажа, че сиганетата в бг са по-грамотни от теб. Пишеш толкова нечовешки неграмотно, че според мен си просто един малък дрiсльо и пубер с много свободно време.

54

Анонимен

преди 9 години

До trudV Turtsija e razresheno daskalite da potupvat malki idiotcheta, koito ne razbirat ot duma.

fallback