fallback

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

муспи

преди 9 години

Пред портала на ада го посрещнали десетки хиляди жертви на Народния съд, и дяволите с голям труд го спасили и доставили в приемната. Там го посрещнал лично яхве и му връчил орден "Герой на социалистическия труд" и луксозно издание на адиздат "Народен съд", след което разчувстван веднага се оказал в Огненото езеро. Там живота е суров - комунизма е загубения рай! Една радост - плът в плът с херцогиня Алба.

26

Анонимен

преди 9 години

В България е пълно с таланти, супер-финансисти, банкери на века, топченгета, бизнесмени и бизнесуомъни - поне ако се вярва на пресата. На практика това са посредствени нагаждачи, лакеи на мафията. Къде е днешният Вазов, Ботев, Вапцаров? Алчността и простотията на върхушката убиват талантите в зародиш. На тяхно място ***-интелигенти - преводачи като Валери Петров, който никой не чете. Не си и заслужава.

25

vermouth

преди 9 години

Статията почита изключителни личности, от света на културата, които ще оставят дири за поколения напред. А тук от 30 коментара, 90 % са ***, профански и примитивни, нямащи нищо общо с реалността. Материала ни е толкова слаб и овехтял, че няма накъде повече. Аман от българска простащина ... и поклон пред величията от статията.

fallback