Албена Денкова. Снимка: Булфото, архив
fallback

Една жена, която тази година ни показа, че освен на леда е безкрайно добра и в танците и стана първа в шоуто "Dancing stars", и един мъж, истински мъж, победител, който успя да пребори много противници през изминалите 12 месеца в зашеметяващи тенис-спектакли, са най-красивите българи на 2014-та година.

Албена Денкова и Григор Димитров завоюваха признанието на читателите на ViewSofia след няколкоседмично гласуване в единствената подобна класация у нас.

За седма поредна година престижната 50-тица на ViewSofia определи 25 жени и 25 мъже, известни в публичното пространство, изборът на които бе мотивиран от индивидуалните успехи в личен и професионален план на всеки от тези личности.

По традиция навръх Коледа е времето, в което организаторите обявяват двойката-победители, а вотът тази година отиде за Албена Денкова и Григор Димитров.

Подробности четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

читател

преди 9 години

Умерено грозна,не представя никъде РБ, шматка се с онзи убиец-пияница по руските пързалки - какво прави тук, какво общо има с РБ и с българите?

31

НИКО

преди 9 години

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА КОМЕНТАРИТЕ...........БОЖЕ КОЛКО Е ИЗПРОСТЯЛ, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД....................*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА........НЯМАМ ДУМИ

30

ф

преди 9 години

къв гришо бе, тоя забрави вече че е българин,кога излезе от бг че започна толкова да вкарва американския акцент и да не помни езика си с родителите си как разговаря дане би на англииски, та онзи ден на видео стената е запелтечил толкова а и нямаше ли 1000-2000 долара за билет та да уважи церемонията за такива като тоя Ал.Константинов е написал ,,пази боже сляпо да прогледа ,, и да не излиза с номера че трябвало мн. да тренира и то сега около коледа,пулев може да е всякакъв но вдига бг знамето

fallback