Снимка: Ройтерс, архив
fallback

Българските граждани да не пътуват за Либия, а намиращите се на нейната територия да напуснат незабавно страната, съветват от  Министерство на външните работи.

Oще по темата
Във връзка с ескалацията на напрежението и изострянето на вътрешната обстановка, както и поради неблагоприятните тенденции за нейното развитие, Министерството на външните работи отправя настоятелна препоръка към българските граждани за преустановяване на всякакви пътувания до Либия, а намиращите се на нейната територия да напуснат незабавно страната, пише в съобщение на пресцентъра на ведомството.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ШибиРиби

преди 9 години

През Центъра на Министерството на Външните Работи съобщава че вътрешноста е в тенденция. В тази връзка всеки който се ангажира с вътрешното положение ще бъде оставен от Външното за много години в затвора докато се проведе синхронизирана тиха дипломатична офанзива . МВнР

10

дфг

преди 9 години

Кадафи поддържаше Либия свободна и далеч от робството на световната банка под неговото управление Либия не е имала и един цент дълг и когато са решили да оставят долара и да преминат на друга валута това въобще не се е харесало на американците.какъвто и да е бил сега Либия е в ръцете на алкдайда ака ЦРУ или САЩ ... големците са се изпуснали за унищожаването на икономиките на още 6 или 7 държави от близкия изток. Така след като на всички е ясно къде е тумора защо САЩ още съществува?

9

toq

преди 9 години

Кадафи може да беше сякъв, но живееха добре. Сега да им режат главите. ХВАЛА НА АМЕРИКА. отново.

fallback