Снимка: архив, БулФото
fallback

Националната здравноосигурителна каса декларира, че проблемите с Корпоративна търговска банка няма да рефлектират върху плащанията на дейността на договорните партньори на институцията.

Oще по темата
Както Dnes.bg писа, КТБ ще отвори отново на 21 юли 2014 година, след като в петък БНБ постави търговската банка под специален надзор заради недостиг на ликвидност.

КТБ обслужва сметките на районните здравноосигурителни каси (РЗОК) в градовете Варна, Враца, Плевен, Пловдив и Хасково.

Предстоящите здравноосигурителни плащания на договорните партньори на тези РЗОК за отчетена дейност през май ще бъдат извършени чрез Централното управление на НЗОК до 30 юни.

От 1 юли ще бъдат открити сметки на петте РЗОК в други търговски банки, утвърдени от Министерството на финансите за работа с бюджетни оранизации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 9 години

След като това което се случва с КТБ, няма да се отрази на нищо и никой, не разбирам защо ежечасно излиза някой плъх с бяла ризка да обяснява как всичко е наред? Ние си знаем бе, вие крадете ние плащаме.

33

Мъкааааа

преди 9 години

Мероприятието КТБ е класически ТЪПИНГ ПОЙНТ (нагнетяване на напрежение). В тази мафиотска схема участваха: Протестна мрежа, финансирана от ф-я Б-А) Цацаров с прокуратурата как лови престъпници в банки, но със задача да блокира действия на компетентния орган БНБ като повдигне ужобвинения на подуправителя и шеф на Банков НадзорБНБ, МВР Пикчърс с два патлака да обискират служители за флашки. После се намесват Местан и *** Консултативен съвет за дата за нови избори, Хопа, и Правителството блокирано... Следва - ДА СЕ ТЕГЛЯТ ВСИЧКИ ПАРИ на държавни фирми, мигновено изпълнено, А сега к

32

Мъкааааа

преди 9 години

Мероприятието КТБ е класически ТЪПИНГ ПОЙНТ (нагнетяване на напрежение с малки групи). В тази мафиотска схема участваха: Протестна мрежа, финансирана от фондация Б-А) Цацаров с прокуратурата как лови престъпници в банки с два пищова, но със задача да блокира действия на компетентния държавен орган БНБ като уж повдигне обвинения на подуправителя и шеф на Банков НадзорБНБ, и изпращането МВР Пикчърс с два патлака да обискират служители за флашки (ей тези *** полицаи и от флашки разбирали бе, от банки ич ама от флашки.... После се намесват Местан и *** Консултативен съвет за дата з

fallback