Снимка: Булфото
fallback

Познавам сестра си и не вярвам, че е убийца. Надявам се истината да излезе наяве. Това каза пред Нова телевизия Евгения - по-голямата сестра на 43-годишната Атанаска Георгиева, която бе задържана за убийството на 8-годишната Александра от Поморие.

Евгения се обърна към медиите с призива да спрат с инсинуациите и сравненията. "Пожалете семейството на сестра ми и децата й", апелира тя.

Oще по темата
Сестрата на Атанаска изказа съболезнования на родителите на Александра. Тя допълни, че има своя версия за случилото се, но ще се въздържи да я споделя.

"Сестра ми в момента е подложена на психологически натиск. Не сме се виждали с нея досега, може би е тормозена. Надявам се днес да можем да проверим дали се спазват човешките й права”, разказа още сестрата на Атанаска.

Както Dnes.bg писа, първокласничката Александра беше открита мъртва под леглото на Атанаска в квартирата й, която се намира един етаж по-високо от жилището на момиченцето.

Бащата на малката Александра Веселин Тодоров твърди, че в убийството на дъщеря му са замесени роднините на Атанаска - майка й Светлана и сестра й Северина, която живее на съпружески начала със собственика на хотел "Лагуна" Веселин Тошев.

Атанаска Георгиева е изпращала SMS-и на родителите на Александра, за да ги заблуди, че става въпрос за отвличане и откуп.

Мотивите за убийството обаче остават неясни засега, работи се по различни версии - от битово престъпление до неуредени финансови взаимоотношения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Koshmar

преди 10 години

Трудно ми е да повярвам, че дори под тази новина има политически поръчкови ***. При това в изобилни количества. А колко извънтролска глупост се лее, просто не е истина. Четете книги, българи, ограмотявайте се, научете се да мислите. Не разчитайте само на бтв и Нова, защото все повече си личи, че това са единствените ви прозорци към този свят. Превърнали сте се в животни!

61

Анонимен

преди 10 години

Трябва да им се набие канчето на хищните янки!

60

Анонимен

преди 10 години

То май вече децата у нас не трябва да се оставят сами никъде, и в най-малките градчета и села, поне докато навършат 18 години. Пък и като отидат студенти, пак няма сигурност, че ще се опазят от изверги и психопати. Докъде я докарахме, при толкова много полицаи на глава от населението! Едно време един милиционер всяваше респект сам в цял квартал, пък бил той и ***!

fallback