Архив: Булфото
fallback

Заплатите в МВР ще бъдат вдигнати с 10 на сто от 1-и януари. Това намерение на МВР става ясно от писмо, което е изпратено от ръководството на Министерството до синдикалните организации в МВР.

За да стане факт, повишението трябва да бъде прието с постановление на Министерския съвет.

Реално обаче по-високите заплати ще станат факт от март месец, като служителите в Министерството ще получат увеличението си със задна дата.

Вдигането на заплатите беше един от приоритетите на новото ръководство на МВР, като до последно не беше ясен и точния процент, с който ще се увеличат възнагражданията на работещите в системата. (БНР)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

полицай

преди 10 години

И сега,какво ще го правим толкова много пари?Вероятно трябва да започнем да работим повече,но тогава пък ще трябва да ни плащат извънреден труд и пак да ощетим бедния данъкоплатец,който плаща данъци на 1/3 от заплатата си....Чуждото яйце винаги е с 2 жълтъка....Гледайте си паничките. За това нашия казан в ада никой не го пази,защото тръгне ли някой да излиза,другите го дърпат надолу.

34

анонимен

преди 10 години

Много коментират без да знаят.Заплатите на полицаите не са вдигани от 2009г.когато започна кризата.А от тогава много цени се вдигнаха,увеличиха минималната заплата,тези на учители и лекари.Освен това увеличението е малко над 40 лв,защото не е на цялата заплата,а върху основната.

33

Анонимен

преди 10 години

Кога са дигнали пенсиите с 10%, че да вдигат заплатите на полицаите питам аз.

fallback