fallback

Общ преглед

 

Паметникът на Съветската армия осъмна изрисуван с цветовете на украинското знаме - жълто и синьо, и надписите "Слава на Украйна" и "Капутин", съобщи Булфото.  

Актът е в знак на съпричастност с украинския народ и неговата революция.

На днешния ден през 1918 г. е създадена Червената армия на Съветския съюз. Днес в Русия той се чества като Ден на защитниците на Отечеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

229

Българин

преди 10 години

Пиша виждането си ,във връзка с боядисването на паметника само и единствено,защото прочетох в новините.бг,че руснаците искали наказание за тези ,които боядисали паметника с украински флаг,може ,но не и в България,те могат да изискват само в тяхната си държава,а това,че това правителство е проруско,всеки малко интелигентен уважаващ себе си човек го знае,но нека сегашните управляващи не забравят,че както сега се издирва Янукович,някога ще издирват и тях за всичкото зло,което направиха на България

228

Гошо - продължение 2

преди 10 години

Левобрежна, Одеска област, Крим - всичко това ще се присъедини към Русия! Къде е индустрията - Харков, Запорожье! Къде са въглищата? Там не мовят на украiньска мова. Ако, не дай Боже, западът "успее", икономиката на Украйна ще бъде удушена! Когато истинският глад и безработица влезат във всеки дом, тогава ще видим, на какво са способни хората! Ще бъде жалко! И страшно!

227

Гошо - продължение

преди 10 години

Правите ли разлика между украинци и руснаци?Защото аз - не! Живял съм близо 6 години там, но не правя разлика. Да, има западинци, лвовяци, от Полтавщината, които съскаха срещу "москалите" и най-вече заради термина "малоросси". Каква е разликата между московчанина Иваненко и киевлянина Иванов? Сега Америка и ЕС наливат колосални пари да прилапат Украйна или поне да я разделят по югославския сценарий. Мислех Меркелката за умна жена, уви! Жална им майка, ако успеят да разделят Украйна! Левобрежна,

fallback