Дудев и съмишленици. Снимка: БТА
fallback

Нов протест ще има на 9 февруари (неделя), обявиха на пресконференция в БТА участници в миналогодишните февруарски протести.

По думите им на протеста ще се поставят проблеми, свързани с "Топлофикация", "Софийска вода", паркирането в столицата. Ще се раздават материали за защита срещу монополите.

Евгени Томов от Софийската протестна група и Дончо Дудев казаха, че протестът ще започне пред Столичната община, ще премине и край парламента и градината срещу Военния клуб.

По думите на Дудев протестиращите вече ще ходят и пред жилищата на "виновниците за това, което се случва в България. Това ще бъде серия от протести", предупреди той.

Според него и други участници за изминалата от февруарските протести година поставените редица проблеми и искания във връзка с "Топлофикация", ЧЕЗ и изборните правила, не са решени.

Дончо Дудев коментира, че след година недоволство по улиците и площадите политическата класа е показала за пореден път, че не я интересува какво мислят хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 10 години

Ако случайно срещнеш гербер по улицата, хвани го и го изхвърли в най-близката кофа за ***. Така ще направиш тройно добро - на себе си, на улицата и на България.

68

Анонимен

преди 10 години

България не е държава,а колония и ние всички сме роби. Защо протестирате пред надзирателите на робите? Протестирайте пред тези,който ни управляват, Вашингтон и Брюксел!

67

Анонимен

преди 10 години

Защо не разберете:- От нашите не зависи нищо. Всичко се решава вън от държавата или от олигарсите и на тези мижитурки от народното събрание им остава само да гласуват"За". След като виждаш,че нищо не можеш да промениш и след 4 години си вън. Остава само едно,да се нагушим колкото можем. Ден година храни.....хахахахаха

fallback