Бисер Миланов Снимка: архив, Булфото
fallback

Месечният наем на къщата на столичната улица „Луи Айер”, която Бисер Миланов-Петното и хората около него „превзеха”, е бил 850 евро по договор. Това пред bTV собственикът на имота Анжелика Шварц.

Първоначално те платили едновременно депозит и наем за месец от 1700 евро, след което осигурили финансово престоя си до 15 септември.

Макар че договорът бил сключен с близкия до Миланов Йордан Бонев, екип на телевизията намери в къщата солидна част от участниците в Национално движение „Свобода”. Те обаче пропуснаха неколкократно да отговорят на въпроса откъде се финансира организацията.

Oще по темата
Шварц уточни, че договорът е бил краткосрочен заради намеренията й да продаде имота. След като наемателите спрели да плащат, договорът бил прекратен с едномесечно предизвестие. Те обаче не се впечатлили и останали в къщата.

Анжелика Шварц, която е в Холандия в момента, обясни, че прави всички необходими постъпки, за да си влезе в къщата. Наемателите обаче не са й върнали ключовете и вероятно ще й се наложи да влиза „с взлом” в имота си. Собственичката чака и съдействие от полицията, за да бъде направен опис на измервателните уреди, за да търси освен парите за наем и тези за сметките на Миланов и компания.

Наемодателката каза още, че се притеснява от заплахи от страна на Миланов и хората около него и завръщането й в България до голяма степен ще зависи дали той ще бъде пуснат на свобода.

Миланов се разследва за хулиганство заради нападението над екип на bTV. Вчера прокуратурата му повдигна и обвинение за закана за убийство, отправена към жена през юли по време на протестите в градинката пред Народната библиотека.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

обикновен

преди 10 години

Бих ги изпушил през комина.Отговорността пред Бога ще бъде МОЯ!!

57

trp

преди 10 години

Тоя петното да го опетнат в централния.Там му е мястото.

56

Анонимен

преди 10 години

Тоя си остана *** от време оно. Помня го от 90те години в Русе, когато бях тийнейджър - идваше по дискотеките и се правеше на голям бабаит с 5-6 тъпанара, като него...

fallback