Снимка: Булфото
fallback

Полицията задържа четирима души заради днешните протести в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. Поводът за това е, че демонстранти направиха няколко опита да преодолеят загражденията около Народното събрание, а други хвърлиха около 20 запалени факли към парламента.

Oще по темата
14 дек 2013 11:06
53

Също така срещу униформените служители са използвани спрейове със сълзотворен газ. При възникналото напрежение е пострадал полицейски служител, който е отведен за преглед в медицинско заведение.

Срещу трима от задържаните ще бъдат предприети административни действия по Закона за МВР за неизпълнение на полицейско разпореждане. Наказателно производство ще започне срещу четвъртия нарушител, който е използвал сълзотворен спрей срещу полицейските служители.

Както Dnes.bg писа, на 14 декември хора се събраха да отбележат шест месеца от ДАНСwithme. "Раннобудните студенти" направиха призив към сънародниците си да се съберат днес на голям митинг  на площад "Независимост".

Началото бе обявено за 18.00 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

ognyanz

преди 10 години

До Ани: Ако в това, което си написала замениш "Станишев" с "Бойко Борисов" ще си напълно права.До "от страната": Бойко Борисов не е спечелил нищо, а попадна в собствения си капан. Той си мислеше, че като подаде бързо оставка през февруари ще спечели следващите избори. И това, което пиша не са само предположения. По време на изборите участващите от ГЕРБ в комисиите вече разправяха, че следващите избори ще са през октомври. Да, ама не се получи. А и парите за протести са на свършване. На зле..

26

Ани

преди 10 години

Основната задача на СтаниШеф е да раздели и противопостави Българите. Целта е да се нанесе максимална щета на България и Българския народ. Засега се справя успешно. Наш дълг е да се осъзнаем и изметем тази *** която чалгизира/лумпенизира България. Висока активност на изборите!

25

МИГ

преди 10 години

До от странатаПолицаите да не бият демонстрантите а да ги оставят да им пръскат спрей в очите и да подпалят Парламента. Море не ще ги гледам и ще стискам зъби ами ще ги трепя докато мърдат.Абсолютни *на , които са насъскани от ББ и кликата му- един абсолютен ***, който всичко прави , за да има гражданска война.Не спря с мрасутийте си ББ. Ама ще дойде ден когато много ще плаща този мафаиот.

fallback