Снимка: БулФото-архив
fallback

Не повече от двайсетина протестиращи срещу управлението на премиера Пламен Орешарски за поредна вечер се събраха пред Народното събрание с искане за незабавна оставка и провеждане на предсрочни избори.

С понижаването на температурите рязко намаля и броят на протестиращите, предаде Дарик радио. Въпреки това събралите се пред парламента продължават да скандират „Оставка", но без подкрепата на тъпаните и вувузелите, които огласяваха центъра на столицата повече от 160 дни.

На няколко пъти протестиращите започваха да скачат, докато скандират, това обаче по-скоро беше начин да се стоплят.

Малко преди 19:30 ч. протестиращите успяха да блокират бул. „Цар Освободител", но полицейското присъствие в района остава ненатрапчиво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Христов

преди 10 години

Няма мангизи , няма протест!

42

ЛИЛИ

преди 10 години

До АнонименИ БТВ и Нова са много гледани господине за разлика от ТВ 7 ,Алфа и т.н Нещо да кажеш по този въпрос

41

Анонимен

преди 10 години

Свидетели сме на титанична битка между bTV и Нова. Само че битката не е кой ще направи по-добро предаване, ще има по-висок рейтинг и ще привлече повече зрители и рекламодатели. Това са маловажни неща. Истинската битка между bTV и Нова е за това кой ще обслужи по-пълно, по-цялостно, по-великолепно ГЕРБ. Засега борбата върви с променлив успех, но важното е, че и двете телевизии проявяват огромно старание в постигането на целта. Има само една малка опасност в желанието да се покажат като верни слуги на ББ и двете телевизии може да останат без зрителиПетър Волгин

fallback