Снимка: Армеец
fallback

ЗАД Армеец бе отличен като застраховател с най-добри продукти в автомобилното застраховане в конкурса „Застраховател на годината”, организиран за трета поредна година от Българската асоциация на застрахователните брокери с партньорството на Българската асоциация на пострадали при катастрофи

Наградите бяха връчени на 26 ноември 2013 г. на тържествена церемония в хотел Шератон, София. Гласуването премина при огромен интерес - над 10 000 души са изразили своя вот на специалния сайт за конкурса.

„Застраховател на годината 2013” се проведе в четири категории – за най-добри продукти в автомобилното, имущественото застраховане, животозастраховането и за най-коректен застраховател при изплащане на на застрахователни обезщетения.

Наградата на ЗАД Армеец получи г-н Пламен Симеонов - директор Автомобилно застраховане в компанията. Тя е признание за добрите конкурентни условия на нейните продукти и качественото обслужване, предоставяно на клиентите.

На официалната церемония присъстваха над 200 представители от застрахователните дружества в страната, застрахователни брокери, пенсионноосигурителни и здравноосигурителни дружества, от ръководството на Комисията за застрахователен надзор, Асоциацията на българските застрахователи, Националното бюро на българските автомобилни застрахователи, Гаранционния Фонд, Съюза на застрахователните агенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

наско

преди 10 години

Поздравлявам Ви бъдете все така най добрите!

5

Малин

преди 10 години

Браво,наистина коректни ,има какво да се желае още ,но са тръгнали в правилната посока.Успех.

4

Сия Маркова

преди 10 години

Поздравления! Заслужена награда. Винаги ще има такива, които да оспорват всяко добро постижение-има хора които се хранят от това, но професионализма не се спира пред думи. Кучетата си лаят, керванът си върви!

fallback