Бойко Борисов. Снимка: архив Булфото
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов претърпя спешна операция на коляното поради скъсан менискус с дислокация в „Софиямед”, съобщиха от лечебното заведение. Операцията е успешна. Интервенцията е извършена от завеждащия клиниката по артроскопска травматология в болницата доц. д-р Антони Георгиев и е продължила 1 час и 10 мин.

Предстои да бъде назначена индивидуална програма за рехабилитация, включваща предимно кинезитерапевтични занимания.

„При подобен тип интервенции, при които менискусът не се отстранява, а се запазва чрез зашиване, възстановяването до нормални, включително и спортни натоварвания е от 3 до 4 месеца“, допълва доц. Георгиев.

Борисов има проблеми с коляното от седмици. Въпреки това в събота той изигра приблизително 30 минути с отбора си „Витоша” Бистрица при победата на Бистришките тигри над „Локомотив” Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66"КРЪШКАЧ бягащ от национална отговорност."---Абсолютно сте прав. Но има и друга причина; Симеон II не го е поканил на рожденния си ден, за да не го излага пред аристократичните си гости от Европа. Боко Тиквата пък, за да не излезе, че е пренебрегнат, влиза "спешно" в болница и така да измие срама.

84

Deathstalker

преди 10 години

До 89: Аристократе, "поклонение" се отнася за покойник! Нещо не се връзва с твоето "да е жив и здрав"! :-P

83

Аристократ

преди 10 години

Да е жив и здрав да ръководи тая скапана държаш па и народ още най малко сто години!Поклонение пред него бе завистници!

fallback