Снимка: архив Булфото
fallback

Задържани са още двама мъже, участвали в нападението на ул. „Пиротска” в събота вечерта, съобщиха от полицията. 26-годишните Н.Т. и Д.М. живеят в столицата и са задържани за 24 часа.

Oще по темата

В събота вечерта българин от турски произход беше зверски пребит на ъгъла на ул. "Пиротска" и ул."Цар Самуил". Вечерта на нападението бяха задържани други двама. На тях е наложена мярка за неотклонение 72 часа.

Н.Т. е открит в центъра на столицата, а малко по-късно, в района на ж.к.”Люлин”, е задържан и четвъртият заподозрян за участие в инцидента - Д.М. /26 г./. Той има регистрации за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, кражба и футболно хулиганство. Предстоят доклад на материалите в прокуратурата. Работата на полицията продължава. На първите двама нападатели И.Т. /28 г./ и М.М. /29 г./ е повдигнато обвинение за опит за убийство.

Както Dnes.bg вече писа, пострадалият Метин беше зверски пребит в центъра на столицата от група мъже. Преди това те се опитали да проникнат в бежански център на близо. Българинът с турски произход е в кома и е на лечение във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Алооо редакцията

преди 10 години

БЪЛГАРИН ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ... ???ИМА БЪЛГАРСКИ МЮСУЛМАНИИИИИИИИИИИ ... !!!КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ РАЗЛИКА БЕ ХОРА ?

57

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 59Аз съм от Левски, но не мога да го съдя.

56

Анонимен

преди 10 години

Сега ще видим колко адекватни присъди ще даде българския съд. Най-големия проблем е правосъдието. На тези корумпирани и алчни хора им желая лично да изпитат собственото си безхаберие. Не може някакви слабоумници да ходят по улиците и да убиват този който не им харесва. Трябва ни силно, морално и истинско правосъдие.

fallback