Снимка: БТА
fallback

Продължава окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ преди началото на днешното заседание на Академическия съвет на ВУЗ-а.

Около 50 души са се струпали пред страничния вход на СУ откъм библиотеката, а останалите входове продължават да са заключени.

В двора се допускат единствено преподаватели, които ще участват в заседанието на Академическия съвет, което ще реши с каква позиция ще излезе във връзка с окупацията на висшето училище.

Oще по темата
Създадена е организация на пропускане, като има хора, които проверяват журналистическите и преподавателските карти.

На място дойдоха студенти от Медицинския университет, за да подкрепят окупацията на колегите си от Алма матер.

Обстановката за момента е спокойна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

турчин

преди 10 години

Как ще окупират нормална страна ли сме ние. Да ходят на жълтите павета. Ако имат толкова време за губене да отидат да работят за да са в помощ на родителите си. И аз съм недоволен от политиката на управляващите но никой няма да ми свърши моята работа. Миналата година продадох една кола слънчоглед взех 18 хил. лева тази година за две коле взех 17 хил. лева. Получаваме 26 лева субсидия и плащаме данък на тези пари а плащаме 50 лева рента. Не се оплакваме и няма на кого но трябва да се работи.

23

Ewropa

преди 10 години

Бай Цоко e glupak, zaradi takiwa kato toja *** napusnah rodinata si i pisha na latinica 4e teja tuk njamat kirilica. Politicite si wzimat parite a balgarite sa se ozwerili edin kam drug i se lajat kato ku4eta. Izhoad e away fro BGSincerely

22

v

преди 10 години

Аз мисля да емигрирам, то се е видяло, че в тая *** няма оправия.. За какво да седи да се бори човек, като няма никаква полза, пък живота си минава...

fallback