Издирваната Адрияна Ангелова Горанова. Снимка: МВР
fallback

Петнайсетгодишно момиче е отвлечено от дома й в Троян, съобщиха от полицията в Ловеч. Сигналът е подаден на 28 септември в 4.25 часа.

Родителите разказали, че трима мъже влезли в къщата им и след като им нанесли побой, отвлекли дъщеря им.
След издирване е установено, че нападателите са от Тръстеник.

Момичето, чието име е Адрияна Ангелова Горанова, е обявено за общодържавно издирване. Образувано е досъдебно производство и полицията продължава да работи по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 10 години

53, има и армия и полиция. За пример полицаите са над 60 000 броя. А какво правят вече е съвсем друг въпрос.

55

Анонимен

преди 10 години

55, правосъдието си го раздавате сами, не треперите. А пипне, а съм му отсякъл ръката. А направи нещо повече - получава 2 куршума. И ще се моли да го уцеля в сърцето или главата, че в корема пак се умира (от кръвоизлив), но ще го боли до края и то ще са адски болки.

54

Анонимен

преди 10 години

56, то и сега може. ПРосто трябва да имаш заглушител, да ги изпозастреляш всички и после те чака... здраво копане някъде в планината. Ако си умен, ще си купиш повечко цеви и ударници, т.е. всеки път като използваш едните, ги сменяш с други, а старите претопяваш. Така и после не може да се докаже, че от твоя пистолет е даден изстрел, ако някой го намерят закопан в планината - балистиката на куршума няма да има същите нарези като от старата цев.

fallback