Снимка: Dnes.bg
fallback

Десетина души се събраха на протест край парламента преди днешното заседание на депутатите.

Все по-рехаво става недоволството сутрин, като днес групичката беше и доста по-тиха от обикновено. Нямаше скандирания, нямаше български знамена, нямаше и лозунги.

От време на време събралите се хора свиреха със свирки. Полицията днес също е значително по-малко.

Тази сутрин в парламента ще дойде и премиерът Пламен Орешарски, както и вицепремиерите, след като целият ден е посветен на парламентарен контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Аз

преди 10 години

До АнонимниятСтига сте си навирали главите в пясъка, като щрауси! И аз не харесвам ГЕРБ, но те са факт и (поне още десетина години) фактор в Българската политика. Не трябва да си затваряме очите и да викаме "такова животно няма".

36

sawmv

преди 10 години

До АнонимниятЛеле, голям разбирач се навъди. Аз пък ти казвам, че аз бях там и не съм нито от Герб, десни и т.б. АЗ БЯХ ПРОТВИ ТУРСКОТО НАШЕСТВИЕ В БЪЛГАРИЯ. СЕГА ДА ТИ Е ЧЕСТИТО, САМО ПОСЛЕ ДА НЕ ПЛАЧКАШ, ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ СТАНЕ. ТОВА Е НАЙ-НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ И ПО ДЕЙСТВИЯТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕМ.

35

Анонимният

преди 10 години

Тази седмица дори и слепите прогледнаха, т.е. разбраха, че това нещо, дето му викат спонтанен протест за морал и смяна на системата, всъщност е една зле скроена манипулативна сценка. Главната роля в нея играят провалените на изборите десни партии, структурите на ГЕРБ, както иNGO-активистите, близки до олигархичните типинг-пойнт кръгове.

fallback