Снимка: архив Булфото
fallback

10-годишно момче се е удавило във водоем край Елхово, съобщиха от полицията в Ямбол. Тялото на момчето е открито около 15.00 часа.

Сигнал за инцидента беше подаден около 13.00 часа. Веднага след това полицаи, пожарникари и спасители предприеха действия за издирване на тялото на удавеното дете.

По случая е образувано досъдебно производство.

Днешните инцидент става, след като вчера три деца намериха смъртта си във водоем край Силистра. Както Dnes.bg вече писа, група момчета от Дулово влезли вчера да се къпят, но три от тях така и не излязоха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ДЕСАНТНИК

преди 10 години

ПОЧИВАЙ В МИР МИЛО ДЕТЕ!НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВА Е МЪКАТА НА СЕМЕЙСТВОТО!КАКВО СТАВА С НАС,ЗАЩО ВЕЧЕ ЗА НИЩО НЕ НИ ПУКА???/ЗАЩО ОСТАВЯМЕ ДЕЦАТА ДА УМИРАТ,ТОВА Е УЖАСНО!ГОСПОДИ БОЖЕ ПОМИЛУЙ НАС ГРЕШНИТЕ!

14

от 13

преди 10 години

В резултат или мрънках някой роднина да ме заведе на риба, плуване или не припарвах край водоем, още след първия як бой и четене без излизане на улицата цяла седмица! Разбира се никога не можеш да опазиш децата си от всичко, но трябва повече да се внимава, вече в крайно време повечето родители да разберат, че ако бръкнеш в тенджера с кипяща вода има много голяма вероятност да те позаболи ръката!

13

do 10

преди 10 години

Прости и безотговорни родители остават без наследство!?Естествен подбор?!? Дано не се случва на никой, но много рядко е въпрос на шанс... в повечето случаи е безотговорност! Аз си спомням като дете (преди 25-30 години) ме пускаха на всякъде, обикаляхме целия град и прилежащите села в радиус 20-30 км. НО разберяха ли нашите че съм ходил край язовир или река, не да се къпя, само да се завъртя край тях, за риба или за компания на другите, после ме спукваха от бой и ме затваряха по цяла седмица

fallback