Снимка: БТА
fallback

Около 50 души са се събрали на протест "На кафе" пред парламента.

При паметника на "Цар Освободител" са издигнати лозунги, на които пише: "Оставаме до оставка", "В любовта е истината - ДАНСwithme".

Чуват се освирквания, скандирания за оставка. Протестиращите развяват български знамена.

Oще по темата

Част от протестиращите наричаха "говедо" всеки депутат, който влезе в сградата на Народното събрание.

Издигнати са плакати, на някои от които е изписано: "Пари на мафията не давам", "Пладнешки заем", "ДАНС – не кой, ЗАЩО?".

Има засилено полицейско присъствие в района на парламента. Движението по бул. "Цар Освободител" обаче се извършва нормално.

Няколко души на велосипеди и с български знамена преминаха по булеварда в посока Софийския университет и скандираха: "Оставка!"

Междувременно депутатите продължават да обсъждат и гласуват актуализацията на бюджета, след като вчера прекъснаха обсъждането.

В началото парламентът прие работната си програма за днес и утре.

В нея е второто четене на промени в НПК, президентското вето върху закона за СРС-тата, както и промени в комисии. За петък е предвиден и парламентарен контрол

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Анонимен

преди 10 години

Нека да наруша едно правило- на анонимни писания да не се обръща внимание !Казвам се Маргарит Вл. Мицев и никога не съм чувал някой да ме нарича с какъвто и да е прякор.Защо ли се пише и наименованието на вид вкусна храна, свързвайки я с мен. Може би искате да ме скарате с госпожа Берберян, която употреби този израз. Що се отнася до "закуските" и да ли съм спестявал от неизяждането им, си е мой работа.Няма човек на света,включително и господин Анонимен, който да твърди, но без да лъже,че съм спе

94

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 115!1. Пише се "гръБ", а не гръП!2. "С труд", а? Спомням си (а аз помня много и дълго!), че един също така забогатя "честно" - спестяваше от закуски! (което му докара прякора " Мъро Баничката" - за сведение: става дума за Маргарит Мицев - депутат някога).3. Вземането на страна от уж "надпартийния" и "обединител" на нацията президент съвсем не означава "съвестно" свършена работа, а напротив - изключителна липса на съвест!

93

анонимен

преди 10 години

*** са кафеджиите защото не разбраха,че кучетата си лаят а кервана си върви.нищо независи от тях.всичко зависи от 8 милионния български народ!

fallback