Снимка: Dnes.bg

Страницата на Мая Манолова в Wikipedia осъмна кудкудякаща.

Незнайни зевзеци са подменили снимката на лявото острие с прекрасна и наперена черна кокошчица.

Инак биографията й е същата, родена е в Кюстендил през 1965 г., депутат в 40-ото, 41-вото и 42-рото НС.

Има и любопитни факти като тези например: "В 41-вото Народно събрание Мая Манолова сработва добре и прагматично в законотворчеството с колежката си Искра Фидосова, въпреки че от време на време между двете се разгарят и спорове".

"В област Кюстендил, Мая Манолова е известна освен като политически прагматична, но и като сговорчива депутатка за прокарване на лобистки и корпоративни интереси. Преди успешния старт на политическата кариера на Мая Манолова в БСП тя има обща адвокатска кантора с Петър Паунов, кмет на Кюстендил и неуспял кандидат-лидер на СДС", допълват списвачите.

Личният й живот пък е описан от цветущо, по-цветущо в Wikipedia. Ясно е, че платформата е отворена и всеки може да пише и допълва нея, но нека все пак прочетем.

"През месец май 2011 година се развежда със съпруга си Милен Манолов, който е митничар на ГКПП "Гюешево". След като вече е сама, Мая Манолова се отдава на връзка с колегата си Ангел Найденов – също депутат от левицата, докато в същия момент и той е в процес на развод.

Седмица преди това Манолова категорично отказва да коментира "слухове" за връзката ѝ с Найденов. Поради близостта си с Найденов тя често е става причина за закачливи ситуации в парламента. В един от случаите един от народните представители на управляващите дори не издържа и я пита от парламентарната трибуна: „Как пък не се намери един член, който да ви задоволи“. По време на предизборната кампания за местни и президентски избори през 2011 година, избирателното бюро на БСП критикува връзката между Ангел Найденов и Мая Манолова, които настояват Найденов или да узакони прелюбодеянията си, или да се върне при законната си съпруга д-р Нина Найденова".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase