Д-р Красимира Иванова. Снимка: Булфото
fallback

"Истерията ще продължи до момента, в който всички постове в държавата бъдат завзети от новата власт. Подкрепям протестите и се радвам, че вече има гражданско общество", обяви пред Нова телевизия сестрата на бившия премиер Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова в коментар на нестихващите протести в столицата.

"Мисля, че българският народ, който е преминал през толкова изпитания през вековете, не трябва да е в тази ситуация", обясни тя позицията си.

Според нея правителството на брат й е било свалено от власт, защото е било неудобно на олигархичните кръгове в България.

"Винаги съм подкрепяла по-скоро духовно своя брат. Дали ГЕРБ ще се върне на власт не е най-важното, както и дали брат ми ще е премиер отново. Каквото и да реши той, винаги ще го подкрепям с каквото мога", категорична бе д-р Иванова.

Сестрата на Бойко Борисов обяви още, че подозира постановка за тефтерчето на властта и бюлетините в Костинброд.

"Според мен това беше абсолютно инсценирано. Кой ще направи такова нещо ден преди изборите при положение, че води с 10% според прогнозите. Фидосова има лично достойнство. Дали тефтерчето е истинско или е подхвърлено е друг въпрос. Но тя подаде оставка, за да запази честта си", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 10 години

Мога да гарантирам, че сестрата на Борисов е изключително свестен човек. Никога не се е ползвала с финансови облаги, живее в скромен апартамент. Когато й откриха мозъчен тумор отказа да се лекува в чужбина с идеята да подкрепи българските лекари. И никой да не ми говори глупости, че нарочно не са я утрепали лекарите на операционната, докато ако е бил друг са щели да му направят мозъка на решето, защото така постъпвали към обикновения човек. В нашата клиника ежедневно се правят мозъчни операции

34

Анонимен

преди 10 години

За теб е по-добре да не е премиер, че Тиквата клетви го не лОвят, а ти покрай него пострада.

33

УРОД

преди 10 години

МАРШ БЕ *** НЕЗЕМЕН !

fallback