Официално ще бъде открит паметник на жертвите от атентата. Снимка: БулФото
fallback

Днес се навършва една година от атентата на летището в Бургас, при който загинаха шест души - израелци и българин.

Днес у нас официално ще бъде открит паметник на жертвите. Повече от 35 роднини на загиналите израелци ще дойдат в България, за да участват във възпоменателни прояви, предаде bTV.

През последния месец е получена допълнителна информация за атентата в Бургас, насочваща към Хизбула, съобщи вчера вътрешният министър Цветлин Йовчев. „Позицията на България за атентата в Сарафово е абсолютно реална, няма промяна - имаме следи, които водят към Хизбулла“, посочи той. „Няма съмнение по това кой е извършителят, не е ясна само самоличността“, посочи Йовчев.

България не е ревизирала своята позиция за атентата в Бургас, увери и външният министър Кристиан Вигенин преди около месец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

HCDV!

преди 10 години

до букмейкър Разкрит си, до часове от МОСАД ще те намерим където и да си.

15

бойко не борисов

преди 10 години

Какво е порочен кръг?На времето бе така:1 Тато награждава Владко с орден Кака.2 Сега еврейски туристи с авиокомпании собственост на еврейски по произход граждани играят хазарт в контролирани отевреи хотели.3 Еврейски равин извършва панахида за евреаски граждани дошли в България да извършат смъртен грях,забранен в Израел от ортодоксалните евреи-игра на хазарт.От цялата история за нас остава дребна сума -30 сребърника и големият гъзобол това да не се повтори.

14

букмейкър

преди 10 години

Да пуснем залози след колко часа ще е обрисувано това недоразумение? Изобщо кой разреши такъв паметник?

fallback