Снимка: Булфото
fallback

Няколко десетки души с велосипеди са се събрали на протест срещу кабинета на Пламен Орешарски пред сградата на президентството.

Сред събралите се има и мотористи. Те пият кафе и обсъждат политическата обстановка в страната. На един от моторите е поставено българско знаме.

Полицейското присъствие в района е засилено.

Движението в участъка не е спряно. Пешеходци също преминават свободно.

Протестиращите се организират във Facebook, като идеята за днешния сутрешен протест беше да се съберат с велосипедите си "На кафе" пред Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

info

преди 10 години

Цял свят признава протестите на средната класа в световен мащаб. Обаче наще средновековни османски депутати и министри не признават тези в България. Защото в ушите и очите им има фунии от банкноти, в сърцата им сърп и чук а в умовете им няма нищо за бъдещето

15

Анонимен

преди 10 години

До дъртанян23 и 24... дето знае всичко и все някой му е крив ! Ако имаш доказателства, недей да плюеш тук, а ги подай в прокуратурата и свидетелствай за извършен грабеж от страна на който и да било ! Така се прави ! А иначе , ама чух че еди кой си бил направил еди какво си .... ? Ама еди кой си ми е виновен за еди какво си ? Така говорят и правя хората които нямат акъл, и от тях нищо не става ! Все някой ви виновен ? Абе не е нужно по два пъти да си пускаш коментара.

14

Има и други начини

преди 10 години

Драги протестиращи! Има и други начини за самозадоволяване, освен да карате велосипеди и да крещите "Оставка и "Мафия"!

fallback