Ивайло Московски. Снимка: Булфото, архив
fallback

Защо МВР не се е самосезирало още вчера, когато за пръв път протестиращи се събраха пред дома на бившия премиер Бойко Борисов. Това попита задочно депутатът от ГЕРБ Ивайло Московски, след като и тази сутрин около 20-ина души опънаха плакати с текст: “Бойко дезертьор” и “Върни се в парламента”, пред дома му.

„Това е тероризъм в сегашните условия“, коментира Московски и добави: “Представете си, че този човек имаше малки деца или семейството му беше в къщата“.

Протестът и тази сутрин мина мирно.

Бойко Борисов е на работно посещение в Берлин от вчера. В програмата му са предвидени срещи с председателя на фондация „Конрад Аденауер“ и бивш президент на Европейския парламент проф. Ханс-Герт Пьотеринг, с представители на германската партия ХСС, както и с говорителя по европейските въпроси на ХСС, ХДС Михаел Щюбген.

Парламентарната група на ГЕРБ напусна Народното събрание, след като лидерът й обяви, че парламента е с изчерпан кредит на доверие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

243

liusi.vasileva.9

преди 10 години

В Брюксев Борисов ще получи указания.Той ще върне Герб в парламента срещу снемане на обвиненията свещу Цветанов.

242

Анонимен

преди 10 години

rumen4o.....колко си жалък да се мислиш,че си нещо.....

241

Ха ха ха

преди 10 години

Появи се червеният русенски *** Румен. Къде беше бе ***, да не би пред НС да броиш протестиращите ? Виж сега селски ***, ще трябва да се върнеш на у-ще за да се научиш, че и след цифрата 500 следват числа които трябва да знаеш. А колкото колко са интелигентни протестиращите, ще ти кажа бе ***, който и да е от протеста е по-интелигентен от целият взет заедно наср.н червен род. Жалък си,дори трагично.

fallback